Header Image
image

Beste filmvertoner,

Bevrijdingsfilms heeft weer een nieuwe lading boeiende films in haar aanbod. Deze films zijn op eenvoudige aanvraag beschikbaar op dvd voor publieke vertoningen.
Indien u de film die u wil vertonen niet terugvindt in deze nieuwsbrief of op onze site (www.bevrijdingsfilms.be), contacteer ons dan en wij gaan na of we de openbare vertoningsrechten kunnen regelen.Nieuw

image

Donkeyote

De 73-jarige Manolo is een eigentijdse Don Quichot: een aan grootsheidswaanzin lijdende romanticus. Hij trekt vergezeld door zijn Sancho Panza, de (zwijgzame) ezel Gorrion, door de Andalusische heuvels.

image

My Cousin Rachel

Een jonge Engelsman genaamd Philip de Cornish erft het landgoed van zijn voogd. Al snel wordt Philip verliefd op zijn verleidelijke nichtje Rachel.

Dunkirk

De film vertelt het verhaal van de evacuatie van geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940.

image

L'amant Double

Chloé is een fragiele, jonge vrouw die kampt met een depressie. Ze besluit om psychotherapie te volgen en wordt vervolgens verliefd op haar psychiater, Paul.

image

120 Battements Par Minute

Parijs aan het begin van de jaren 90. Een groep jonge activisten wil koste wat het kost een remedie vinden tegen een tot dan toe onbekende dodelijke ziekte.

image

Wind River

Cory Lambert is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner.

image

Maudie

Maud is een tengere vrouw met een sterke wil. Ondanks haar fysieke mankementen verlangt ze ernaar onafhankelijk te zijn, zich los te maken van haar bezorgde familie en te schilderen.

image

Hotel De Grote L

Kos is een jongen van 13. Als zijn vader een hartaanval krijgt moet hij het hotel van zijn vader runnen.

image

A Gentle Creature

Een vrouw woont alleen aan de rand van een Russisch dorp. Op een dag ontvangt ze een pakje dat ze naar haar opgesloten man had opgestuurd.


Bevrijdingsfilms kan u elke werkdag van 9 tot 12u 30 en van 14 tot 17.u30 ontvangen.


Website


Bevrijdingsfilms vzw
Quinten Metsijsplein 4
3000 Leuven

016/23 29 35
bevrijdingsfilms@telenet.be

 U wenst deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.  

Met steun van Het