Bevrijdingsfilms
 

| Nieuwsbrief | juni 2012 | #2 |

 
     
 
 
  Beste filmvertoner,
 

 


Naast talloze andere films regelt BEVRIJDINGSFILMS nu ook voor onderstaande recente films de openbare vertoningsrechten.
Deze zijn
te huur bij ons op aanvraag. Kijk eens op onze site voor een uitgebreide catalogus.

U zoekt een film maar vindt deze niet terug op onze website? Neem gerust contact op en wij zoeken uit of de openbare vertoningsrechten door BEVRIJDINGSFILMS geregeld kunnen worden.

 

 
  nieuwe aanwinsten  
 

 
 

Carnage

Carnage

Twee jongens van 11 jaar krijgen ruzie. Hun ouders komen bij elkaar om de zaak bij te leggen. Maar hoe beschaafd zijn zij eigenlijk zelf? De schone schijn aan de oppervlakte vervliegt al snel. Verhitte discussies, prijsgegeven geheimen, ongepast gedrag en hilarische voorvalleen zijn het gevolg in deze nieuwe film van Roman Polanski.
 

Lees meer...

 
       
 

Polisse

Polisse

Polisse toont ons het reilen en zeilen van een fictieve Parijse politieafdeling van de Kinderbescherming. Dagdagelijkse confrontaties met pedofielen en zakkenrollers, ondervragingen van kinderen en het aanhoren van familiale problemen zijn hun deel. Maar er is ook ruimte voor solidariteit onder collega's, ontboezemingen en humor.


Lees meer...

 
       
 

The Iron Lady

The Iron Lady

Het indrukwekkende verhaal van de eerste vrouwelijke Britse premier, Margaret Thatcher, en de strijd die ze voerde om gehoord te worden in een door mannen gedomineerde wereld.
Regisseuse Phyllidia Lloyd toont een verassend en intiem portret van een bijzondere en complexe vrouw, met een allesoverstijgende vertolking van Meryl Streep.

Lees meer...

 
       
 

How I Ended This Summer

How I Ended This Summer

Sergei, een ervaren meteoroloog, werkt samen met de jonge stagair Pavel op een desolaat poolstation waar de nacht nooit valt en de tijd lijkt stil te staan. De twee mannen hebben nauwelijks iets gemeen en bemoeien zich niet met elkaar. Totdat Pavel een radiobericht voor Sergei ontvangt. Dan verandert het monotone bestaan van de mannen in een existentiële nachtmerrie.

Lees meer...

 
       
 

Severn

Severn

In 1992 interpelleert de twaalfjarige Severn de wereldleiders op de top van Rio over de humanitaire en ecologische toestand van onze Aarde. Achttien jaar later herneemt ze het woord in deze documentaire van Jean-Paul Jaud en toont ze aan dat het nog niet te laat is om de zaken te veranderen. Positieve milieuacties vanuit de hele wereld worden onder de aandacht gebracht.

Lees meer...

 
       
  Tournée Tournée

Sfeervolle roadmovie van de hand van Mathieu Amalric. Een bonte groep Amerikaanse danseressen onder leiding van impressario Joachim Zand trekt door Frankrijk met een New-Burlesque-show. Ondanks hun succes bij het publiek vertoont hun samenhorigheid de eerste barsten als het hoogtepunt van hun tournée, een show in Parijs, uitblijft.

Lees meer...

 
       
 

Jane Eyre

Jane Eyre

Verfilming door Cary Fukunaga van de bekende roman van Charlotte Brontë.
Jane Eyre is een weesmeisje dat als gouvernante aan de slag gaat in het landhuis Thornfield Hall. Al gauw raakt ze in de ban van haar werkgever Lord Edward Rochester. Maar deze draagt een donker geheim met zich mee...
 

Lees meer...

 
       
 

Kings Of Devil's Island

Kings Of Devil's Island

Noorwegen 1915. Op het eiland Bastøy worden jonge veelplegers in een heropvoedingsinstituut geïnterneerd. Wanneer de 17-jarige Erling arriveert, is hij vastbesloten te ontsnappen. In het geheim wordt een opstand voorbereid. Wanneer de bewakers worden overmeesterd zijn de rollen omgedraaid. Maar zullen de jongens erin slagen van het eiland te ontsnappen?

Lees meer...

 
       
 

 
 

Plan je met je organisatie of vereniging een vertoning? Maar je beschikt niet over eigen materiaal?

Weet dan dat BEVRIJDINGSFILMS ook audiovisueel materiaal verhuurt. Gaande van projectieschermen en projectoren tot afspeelapparaten. Kijk eens op de site voor meer informatie en tarieven of neem gerust contact op met ons.

 
 

 

 

 

Bevrijdingsfilms vzw
 niet-commerciële film en videodistributie


|  Quinten Metsysplein 4/1  |  B-3000 Leuven  |
|  +32 16 23 29 35  |  bevrijdingsfilms@telenet.be  | 
www.bevrijdingsfilms.be   |

 
 

U wenst deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.