Online Filmaanvraag

Margarita, With A Straw

Onze Films

Allied

Aanwinsten

Poverty, Inc.

Onze Distributies

Watatu

Onze Distributies

Cuba, Rouges Années (2017)  TRAILER op VIMEO

Het lijkt er op dat Cuba vandaag op het punt staat van grote, historische veranderingen. Het is een unieke bestemming en één van de belangrijkste in de moderne geschiedenis vanwege de geopolitieke situatie en de persoonlijkheid van Fidel Castro. Tussen 1963 en 1970 steunde het regime de Latijns-Amerikaanse guerrilla’s, terwijl het ook op zoek was naar een eigen weg, weg van de zowel Russische als Chinese modellen en invloeden. De documentaire schetst de chronologie van deze jarenlange revolutionaire utopie.
Afrika Filmfestival 2017

Leuven - 22ste editie
21 april - 6 mei 2017
Kinepolis-Cinema Zed-Notarishuis-Pangaea-ABVV-Provinciehuis
Food Coop (2016, Tom Boothe)

In volle economische crisis, in de schaduw van Wall Street, is er een organisatie die een minder bekende Amerikaanse traditie belichaamt, in volle bloei: de voedselcoöperatieve Park Slope, een coöperatieve supermarkt die gerund wordt door 16000 leden die 3 uur per maand daarvoor werken om het recht te verdienen om de beste etenswaren te kopen tegen ongelooflijk lage prijzen.
Ontdek deze buitengewone en intense organisatie, die opgericht werd in Brooklyn in 1973 door enkele utopisten en die vandaag als voorbeeld geldt voor iniatieven dichter bij ons.

Canto Alla Vita (2016)

Canto alla vitta is een aangrijpende documentaire over het koppel Raymond en Raymond. Een van hen, al 27 jaar seropositief, wordt gediagnosticeerd met kanker. Het is desondanks de start van een nieuw leven waarin ze hun liefde openlijk verkondigen. De film brengt verslag van deze sentimentele reis.

Online Filmaanvraag

When I Saw You

Onze Films

Gifted

Aanwinsten

Dunkirk

Aanwinsten

Rwagasore: Vie, Combat, Espoir

Onze Distributies