Online Filmaanvraag

Sharqiya

Onze Films

Beauty And The Beast

Aanwinsten

End Credits

Onze Distributies

Backup Butembo

Onze Distributies

Afrika Filmfestival 2017

Leuven - 22ste editie
21 april - 6 mei 2017

Kinepolis-Cinema Zed-Notarishuis-Pangaea-ABVV-Provinciehuis
Food Coop (2016, Tom Boothe)

In volle economische crisis, in de schaduw van Wall Street, is er een organisatie die een minder bekende Amerikaanse traditie belichaamt, in volle bloei: de voedselcoöperatieve Park Slope, een coöperatieve supermarkt die gerund wordt door 16000 leden die 3 uur per maand daarvoor werken om het recht te verdienen om de beste etenswaren te kopen tegen ongelooflijk lage prijzen.
Ontdek deze buitengewone en intense organisatie, die opgericht werd in Brooklyn in 1973 door enkele utopisten en die vandaag als voorbeeld geldt voor iniatieven dichter bij ons.

Website Film (Frans)   IMDB   Trailer op Vimeo
Canto Alla Vita (2016)

Canto alla vitta is een aangrijpende documentaire over het koppel Raymond en Raymond. Een van hen, al 27 jaar seropositief, wordt gediagnosticeerd met kanker. Het is desondanks de start van een nieuw leven waarin ze hun liefde openlijk verkondigen. De film brengt verslag van deze sentimentele reis.
Poverty, Inc. (2014)

Ontwikkelingssamenwerking is dezer dagen big business, een ware industrie met een omzet van miljarden dollars per jaar. Goed doen is nog nooit zo lucratief geweest. Maar wie heeft echt baat bij deze strijd tegen armoede?

Online Filmaanvraag

When I Saw You

Onze Films

Apple Of My Eye

Aanwinsten

De Smurfen: En het Verloren Dorp

Aanwinsten

Fish and Run 2

Onze Distributies