Online Filmaanvraag

On the Bride's Side

Onze Films

Borg Mcenroe

Aanwinsten

Poverty, Inc.

Onze Distributies

A La Guerre Comme A La Guerre

Onze Distributies

Afrika Filmfestival 2018

Afrika Filmfestival 2018 vindt plaats in Leuven van 20 april tot 5 mei. Het volledige programma zal een maand voor het festival online staan.
Cuba, Rouges Années (2017)  TRAILER op VIMEO

Het lijkt er op dat Cuba vandaag op het punt staat van grote, historische veranderingen. Het is een unieke bestemming en één van de belangrijkste in de moderne geschiedenis vanwege de geopolitieke situatie en de persoonlijkheid van Fidel Castro. Tussen 1963 en 1970 steunde het regime de Latijns-Amerikaanse guerrilla’s, terwijl het ook op zoek was naar een eigen weg, weg van de zowel Russische als Chinese modellen en invloeden. De documentaire schetst de chronologie van deze jarenlange revolutionaire utopie.
Afrika Filmfestival 2017

Leuven - 22ste editie
21 april - 6 mei 2017
Kinepolis-Cinema Zed-Notarishuis-Pangaea-ABVV-Provinciehuis
Food Coop (2016, Tom Boothe)

In volle economische crisis, in de schaduw van Wall Street, is er een organisatie die een minder bekende Amerikaanse traditie belichaamt, in volle bloei: de voedselcoöperatieve Park Slope, een coöperatieve supermarkt die gerund wordt door 16000 leden die 3 uur per maand daarvoor werken om het recht te verdienen om de beste etenswaren te kopen tegen ongelooflijk lage prijzen.


Online Filmaanvraag

La Pirogue

Onze Films

Gifted

Aanwinsten

The Only Living Boy In New York

Aanwinsten

Twa Timoun (Three Kids)

Onze Distributies