Online Filmaanvraag

Ici, La Terre

Onze Films

Girl

Aanwinsten

DEXIA, Geconfisceerde Democratie

Onze Distributies

Vanuit De Schaduw

Onze Distributies

BLIK OP VLUCHTELINGEN

Op zondag 29 september stappen meer dan duizend mensen de Refugeewalk om Vluchtelingenwerk Vlaanderen te steunen. Bevrijdingsfilms zoemt 10 dagen lang in op sterke films en documentaires uit haar collectie over het lot van miljoenen vluchtelingen wereldwijd.

HUMAN FLOW – Ai Weiwei – 2017

Vandaag belichten we de wereldvermaarde documentaire van
Ai Weiwei: Human Flow

Trailer op Youtube

Cinenews: “Meer dan 65 miljoen mensen van over de hele wereld moesten gedwongen hun woning verlaten. Ze vluchtten van hongersnood, klimaatverandering en oorlog in de grootste volksverhuizing sinds de Tweede Wereldoorlog. Human Flow, een episch filmavontuur dat geleid wordt door de internationaal bejubelde kunstenaar Ai Weiwei, geeft deze massamigratie visueel heel krachtig weer. De documentaire heldert 2 dingen op: de onthutsende schaal van deze vluchtelingencrisis en de diepe menselijke impact”.

Volg de reeks op Facebook

Vraag hier de film aan voor uw publieke vertoningen.

J'veux du Soleil (2019)   TRAILER op VIMEO

Na de grootschalige manifestaties van Les gilets jaunes besloten François Ruffin, Frans parlementslid en filmmaker (Merci Patron) en cineast Gilles Perret de mensen achter deze beweging op te zoeken om te peilen naar hun motivatie Ze reisden in november 2018 zes dagen lang door heel Frankrijk, bezochten de barricades aan de rotondes en ontmoetten mensen van allerlei slag.
Ici, La Terre (Hier, De Aarde) (2018)  TRAILER op VIMEO

Luisteren naar de natuur. Handelen voor de toekomst.
Luc Dechamps heeft zijn camera gedurende een jaar neergezet op de boerderijschool van Desnié, in de hoogtes van Spa. In die mierennest van mensen en broeihaard van ideeën ontdekken we de verschillende facetten van de permacultuur.
VOORSTELLINGEN in de BOTANIQUE in BRUSSEL

Online Filmaanvraag

Aya De Yopougon

Onze Films

Duelles

Aanwinsten

Skin

Aanwinsten

Watu Wote

Onze Distributies